Tuesday, August 18, 2009

Timpul liber si Sit'n Go-ul

Azi m-am simtit destul de obosit dupa lucru; am avut om in training si chiar daca pare destul de usor sa vorbesti, explici si exemplifici ceea ce stii deja destul de bine si iti vine natural, la sfarsitul zilei tot stors de vlaga te simti. As fi vrut sa mai arunc o serie de 30-40 SNG's, insa in momentul in care te pui la o sesiune de SNG's stii un lucru: iti va lua timp.

Din pacate, nu am fost prea convins ca se merita sa dau drumul la 16 mese. Ar fi insemnat cel putin o ora de joc, in conditiile in care deja imi era destul de somn.

Cum am un target de aproximativ 50 VPP pe care trebuie sa il indeplinesc zilnic, am zis sa dau drumul la 2 mese 25 NL 6 max. Cash am jucat destul, asa ca eram convins ca va merge sa adun VPP-urile chiar si in modul semi-somn. Sesiunea a mers bine, am prins unele situatii bune de squeeze chiar la inceput cand lumea nu avea stats pe mine si m-au respectat. Am mai luat ba un pot cu c-bet, ba unul cu 3-bet, si exact cand lumea deja incepea sa lupte inapoi, primesc 66 in big blind, raise early, call button, fac 3-bet-ul obisnuit, pentru 2 calluri. Flop 356 two paint, il stackuiesc pe pre-flop raiser, care avea popi.

Asta este singura mana mare castigata care mi-o amintesc bine, in rest aproape ca dormeam pe mine. Din mainile pierdute, stiu doar la un moment dat ca am ratat un draw puternic intr-un pot in care bagasem 40 BB pana la river - QJ trefla pe board 5K7A cu asul de trefla pe masa. River blank complet. Oh well, sunt 99% convins ca amicul avea AK in cel mai rau caz. Orice trefla care nu dubla masa si il stackuiam.

Din pacate azi nu cred ca reusesc sa fortez SNG-uri, mai ales ca am indeplinit targetul de VPP. Probabil dau drumul la un film, vad ce s-a mai scris pe Board Game Geek si daca nu adorm pana la meciul Timisoarei, dau drumul la un p2p sa ii incurajam pe baieti.

Cu multumiri lui ooo_virus de pe holdem.ro, atasez si eu un grafic "dânãla" profesionist :-)


Hai Timisoara!

Sesiunea de seara

Din pacate, primul lucru care imi vine in minte cand ma gandesc la sesiunea care tocmai a trecut este scarba. Mi-e pur si simplu scarba de modul in care s-au distribuit cartile. Pacat ca nu folosesc un soft ajutator in care sa pot importa mainile, ar fi fost dragut sa va arata cateva maini: AA vs AK pierdut la flush. 88 vs 87 pierdut la trip 7's pe river, KK pierdut la ceva junk de A pe un board care pune careu jos si nenumarate perechi pierdute in pozitie de 70-30 (QQ la AJ, KK la AQ, etc) - in fiecare mana, cand banii au fost pusi la mijloc, am fost inainte. Fie AI preflop, fie pe flop - dar degeaba, cand PokerStars vrea sa te linisteasca, o face.

Sumar: 3 bucati de cate 12 SNG-uri la $3.40, toporizare totala, vreo 4 locuri 1, cateva locuri 2, 3 si 4, pentru o sesiune care intoarce totusi un mic profit de $20. Daca as fi avut parte de putin ghinion (sa nu cer noroc neutru), ar fi trebuit sa fie sesiune de +$60+$80. 245 puncte in cel de-al treilea bloc Low Orbit, 702 puncte dupa 56 partide in primul bloc High orbit, pentru cea mai slaba reprezentatie de pana acum.

Pun si o mana reprezentativa, ca m-am ambitionat sa caut macar una. Din pacate, majoritatea sunt in mijlocul fisierului text, ii aveam acoperiti pe amici - nu am rabdare sa ma uit manual in fiecare fisier. Sa vad daca nu reusesc sa gasesc pe cineva sa ma ajute si cu alte maini:

http://www.pokerhand.org/?4595733

Deajuns pe azi. Ma duc sa mananc (habar nu am ce, nu cred ca mai am prea multe in frigider) si somnic, pe maine am om la training.