Thursday, September 17, 2009

In vacanta

Numai ce s-a terminat Inter-Barca (0-0). A venit un prieten cu care nu m-am mai vazut de ceva vreme sa ne uitam la meci; ca de obicei, Mourinho vs. Barca nu prea rezulta in meci frumos, insa cred ca deja lumea s-a obisnuit.

De cand am facut schimbul de jocuri, am reusit sa conving colegii sa ne incingem la cateva partide, atat de Mr. Jack cat si de Fury of Dracula. Ambele au mers super, mecanica place tuturor, mai ales ca elementul noroc al datului cu zarul in FoD nu deranjeaza atat de tare grupul nostru. Din cate pot spune, jocurile ar trebui sa vada masa relativ des, in conditiile in care unul poate acoperi nisa de "filler" pentru 2 jucatori, iar celalalt poate aduna pana la 5 jucatori, pentru 2-3+ ore de joc.

Insa vestea cea mare este ca de azi dupa-masa, sunt oficial in concediu. Maine voi avea de mers pe la banci, sa scap de datorii, mai sunt ultimele chestiute de care trebuie sa ma ocup pentru vacanta ... Iar vineri pe la amiaza, inspre aeroport si, Doamne ajuta fara peripetii, in Antalya cu burta la soare. Am sa revin cu impresii, poze si poate chiar si filmulete (daca voi lua cu mine camera) la intoarcere. Si pana atunci poate imi vin si cele 20+ jocuri pe care mi le-am comandat; ca sa am material pentru inca doua posturi aici pe blog hehe.

Sa nu uit, fiindca am tot spus ca voi mentiona asta in blog. Firma noastra s-a inscris la campionatul de fotbal intre firme All Time Sport. Inaintea etapei de azi, eram pe locul 5 din 16 echipe, cu linia de clasament 6 meciuri, 4 victorii, 2 infrangeri, golaveraj 30-20. Cu aceasta plecare in Turcia, nu am vrut sa risc o eventuala accidentare si nu am mers la meci - cand ii sun pe baieti in pauza meciului de CL, aflu ca am batut cu 9-0. Sweet, ah? Asta in conditiile in care am fost doar 7 (nu am avut rezerva), cu destui colegi care nu au putut veni din cauza lucrului si/sau al concediilor/accidentarilor. Bravo baieti!

Deajuns pe ziua de azi, este deja 00:32. Chiar daca maine sunt liber, Evelin se va trezi tot pe 7-7:30, cum ii este obiceiul. Si atunci voi regreta ca am stat atat de mult treaz azi.