Sunday, August 23, 2009

Sumar: saptamana 16-22 Aug

Saptamana care tocmai s-a incheiat nu am jucat atat de mult pe cat ar fi trebuit/as fi vrut initial. Insa nu mai fac greseala sa ma pun la mese daca nu am chef de jucat - si nu din cauza ca pierd, din cauza ca nu vreau ca pokerul sa fie grind.

In Battle of the Planet m-am descurcat onorabil, luand in considerare cele spuse:

Si graficul Sharkscope:

Sambata, weekend

Ma termina vremea asta. Nici macar in weekend nu iasa putin soarele sa ma pot misca si eu prin zona. Bine, presupun ca ar fi ajutat sa am carnet de sofer, dar nu am, asa ca dam la talpa de zor.

Multe de spus nu ar fi pe azi. Am vrut sa fac niste poze, insa cum am iesit afara, cum s-a intunecat si s-a pus pe plouat. Am intrat in casa, mi-am facut ceva de mancare, am incercat sa joc o sesiune la $1.75 insa din pacate nu mi-am putut gasi motivatie. Totusi, am dus la capat cu stoicism cele 10 mese incepute: un loc 1 si doua locuri 2, dar e dificil sa joci cand nu este chef.

Aveam pe calc de ceva vreme "Vicky Cristina Barcelona", a lui Woody Allen si din lipsa de ocupatie am zis sa ma uit la un film. Nu sunt un admirator al lui si nici acest film nu a schimbat prea mult datele problemei; a venit, a trecut, si-a atins scopul. Ma duc sa intind hainele dupa care ma pun la somn.

Weekendurile trec greu cand stai in casa, cu siguranta ...