Sunday, September 13, 2009

Inca traiesc

Chiar daca nu am mai postat nimic pe blog de cand am plecat din Cork, inca mai traiesc, nu a cazut avionul, nu m-a prins nici gripa porcina, nici cea aviara si se pare ca sunt bine sanatos.

Poker nu am jucat absolut deloc de cand am revenit in tara. In aceste conditii, extrem de putin probabil sa reusesc vreunul din targeturile care mi le-am pus pe termen scurt.

Daca prin tarile "straineze" aveam timp liber destul de mult, de cand am revenit in tara, trec zilele de nici nu imi dau seama. Cand nu sunt la lucru, stau cu fetele si imi incarc bateriile de la energia puradelului. Evelin este exact in acea perioada in care intelege absolut tot, inregistreaza si cand nici nu te astepti, iti spune cu cuvintele ei ceea ce a auzit la un moment dat. De la "dush pe cap", "ma doare burtica" (a auzit pe cineva spunand ca il doare burta de ras) pana la "Gbubu" (ceva personaj de desene animate, nu stiu prea multe detalii), aflu de toate - bineinteles, pe limba ei. Dar imi place ca nu renunta. Atunci cand spune cuvinte care nici eu, nici Lavinia nu le intelegem, ne ia de mana si ne duce sa ne explice - se incrunta, se necajeste ... uneori chiar ne zice "Elelin suparat!".

Cam de o saptamana Evelin este racita, a facut o laringita si daca mai face febra zilele care vin, s-ar putea ca plecarea noastra in Antalya sa fie anulata. Asta ar fi destul de nasol, fiindca nu avem inca asigurarile platite (care ar fi inclus si asigurarea storno) si cum vacanta a fost luata acum multe luni ... exista posibilitatea sa ramanem cu banii dati. Eu totusi sper ca Evelin sa isi revina; in ultimele 2 zile nu i-am mai dat Nurofen/Panadol si nici nu a facut febra.

Cu jocurile de societate: mi-am luat doua serii de jocuri, astept sa imi vina acasa. Am mai facut si un schimb cu un prieten din Cluj, acum doar sa gasesc timp sa le si joc.

Gata, am terminat acest entry, fiindca a venit Lavi cu Evelin si trebe sa ne punem la somn. 'Nite!