Monday, August 17, 2009

The first day of the rest of my life

Undeva trebuie sa se inceapa. Si s-a inceput.

De ce azi? Nu am nici cea mai mica idee.
De ce acum? Pai sa vedem:

* Plictiseala - singur in tara nimanui? Posibil, cu toate ca am facut lucruri si mai interesante din acest motiv

* Motivatie - incerc sa ajung VIP Gold pe Stars? Probabil ca mi-ar prinde bine un loc unde sa vada lumea cum evoluez (involuez?!?!). Daca pana acum am jucat exclusiv cash NLHE 6 max, cu rare aparitii pe la turnee + SNG-uri si vizite si mai meteorice la Razz, Limit HE, Stud aso, de cam 1 saptamana am zis sa incerc SNG-urile turbo de 18 persoane - cum modul "robot" merge de minune la SNG si imi face placere sa incerc sa iau deciziile matematic corecte, plus aici pot deschide linistit 12-20 mese, well ... cred ca asa voi incerca sa atac Gold level-ul, urcand incet incet in mize, pornind de la cea mai mica ($1.5+0.25) si pana unde ma tine bankrollul, stomacul si valoarea.

* Lauda - Nu cred/nu stiu. Adica nu prea vad cu ce as putea sa ma laud momentan. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, de ce sa nu ma laud cu Evelin, fetita mea, care acum are 1 an si 4 luni, creste intr-un ritm impresionant si ... deja a invatat sa santajeze.

* Diverse - Un amic imi zicea ca unii vor sa para cool, fiind "un-cool". Nu stiu ce sa zic, daca este trendy sau nu sa ai un blog. Vedem; ii dam drumul si daca o sa vina de la sine, bine, daca nu, nu.

Pana la urma, ar trebui sa fie un blog de poker, in care
cred totusi ca vor fi destule entry-uri si pe alte teme. Nu de alta, insa programul actual, cu servici, copil mic si familie nu imi permite sa joc atat de mult pe cat as vrea.

Si daca tot i-am dat drumul, sa pun si niste teluri pentru perioada urmatoare, in speranta ca ma voi ambitiona:

1. Silver VIP pe PokerStars la inceputul lunii viitoare si Gold pana in Noiembrie.

2. MCP 70-290 "Managing and Maintaining a Microsoft Window Server 2003 Environment" pana la inceputul lui Noiembrie

3. BR pentru SNG-urile de $16 si $27. Nu am data pentru acest target, fiindca nu imi dau seama cum vor fi nivelele superioare. Daca totul merge bine, presupun ca asta ar trebui sa se intample undeva prin primavara

4. Sa ma relaxez si sa ma rup complet de universul IT (incluzand poker) - la mijlocul lui Septembrie mergem cu sotia si pitica pentru 7 nopti la
www.miracleotel.com all inclusive. Sper sa le placa la fete si sa isi mai umple putin bateriile si Lavi.

5. Sa castig leaderboard-ul privat holdem.ro (sharkscope)? Aici nu stiu ce sanse am, fiindca grupa este $1-$15. Iar eu momentan joc la $1.75-$3.40 - cine joaca la $15 castiga un SNG iar eu trebe sa castig 10 ... not funny.

Sunt convins ca ar mai fi multe de spus, insa este destul de tarziu, maine dimineata merg la birou si am destule de pregatit, fiindca pe marti si miercuri am om alocat pentru training.

Daca tot am blog, ca si referinta, pun mai jos statisticile actuale de pe SharkScope:


Si mai jos graficul ROI functie de miza (a se vedea ce erou am fost la cele de $1):

Si o mica realizare personala:

Gata, acum chiar ma duc la somic. Noapte buna!

Stiam eu ca am uitat ceva. Daca va plac board game-urile - eu unul sunt complet dependent de ele - userul meu pe Board Game Geek este Chuckila

No comments:

Post a Comment