Sunday, August 30, 2009

Saptamana fara prea mult poker

Dupa inceputul horror de saptamana in Battle of the Planets, mi-a cam pierit cheful de poker si saptamana care sta sa se incheie nu am jucat decat acele putine SNG's la inceput.

Ce am mai facut in rest?
Mi-am vandut o importanta parte din colectia de board games (probabil voi face un post in blog separat pentru acest eveniment - am dat cam 33% din ele), iar acum caut alte titluri care sa le iau pentru a-mi reintregi colectia. Probabil imi voi aduce cateva joculete din US prin managerul de Support, sper sa imi poata aduce vreo 2 titluri si colegul meu
din Canada - Lucian Udrescu pentru cei care il stiu (zis si muchos goles). Incerc sa schimb putin zona din care voi lua noile jocuri: probabil vor si mai multe jocuri de 2 persoane, sau de 2-4 jucatori care merg jucate bine in 2 persoane, fiindca imi este destul de greu sa reusesc sa adun oameni la mine pentru a ne intinde la joc. Avand jocuri de 2, care sa mearga repede, in 20-45 min, poate voi reusi sa joc mai multe cu Lavi, dupa ce adoarme pitica.

Chiar daca nu am jucat poker saptamana asta si sunt putin ruginit, azi este finala de la Battle of the Planets - un turneu triple shootout. S-au inscris 602 oameni si cu putin noroc am reusit sa castig prima masa, ceea ce inseamna ca am intrat in bani. Cam in 5-10 min ar trebui sa se termine si celelalte 6 mese ramase si va incepe cea de-a doua runda. Revin cu informatii.

S-a terminat turneul pentru mine. Am dat cu 55 in KQ, flop safe, turn Q, river blank. Asta este, macar am intrat in bani si asta m-a ajutat sa termin saptamana pe ceva profit, in conditiile in care nu am jucat aproape nimic.

Ma bag la un review de la Tom Vassel, dupa care somnic. Intram in ultima saptamana de Irlanda. Dupa care, acasa la fetele mele :X

No comments:

Post a Comment