Tuesday, August 18, 2009

Sesiunea de seara

Din pacate, primul lucru care imi vine in minte cand ma gandesc la sesiunea care tocmai a trecut este scarba. Mi-e pur si simplu scarba de modul in care s-au distribuit cartile. Pacat ca nu folosesc un soft ajutator in care sa pot importa mainile, ar fi fost dragut sa va arata cateva maini: AA vs AK pierdut la flush. 88 vs 87 pierdut la trip 7's pe river, KK pierdut la ceva junk de A pe un board care pune careu jos si nenumarate perechi pierdute in pozitie de 70-30 (QQ la AJ, KK la AQ, etc) - in fiecare mana, cand banii au fost pusi la mijloc, am fost inainte. Fie AI preflop, fie pe flop - dar degeaba, cand PokerStars vrea sa te linisteasca, o face.

Sumar: 3 bucati de cate 12 SNG-uri la $3.40, toporizare totala, vreo 4 locuri 1, cateva locuri 2, 3 si 4, pentru o sesiune care intoarce totusi un mic profit de $20. Daca as fi avut parte de putin ghinion (sa nu cer noroc neutru), ar fi trebuit sa fie sesiune de +$60+$80. 245 puncte in cel de-al treilea bloc Low Orbit, 702 puncte dupa 56 partide in primul bloc High orbit, pentru cea mai slaba reprezentatie de pana acum.

Pun si o mana reprezentativa, ca m-am ambitionat sa caut macar una. Din pacate, majoritatea sunt in mijlocul fisierului text, ii aveam acoperiti pe amici - nu am rabdare sa ma uit manual in fiecare fisier. Sa vad daca nu reusesc sa gasesc pe cineva sa ma ajute si cu alte maini:

http://www.pokerhand.org/?4595733

Deajuns pe azi. Ma duc sa mananc (habar nu am ce, nu cred ca mai am prea multe in frigider) si somnic, pe maine am om la training.

No comments:

Post a Comment