Thursday, August 20, 2009

Cork, vremea si cheful

Sa ramana consemnat pentru eternitate: urasc Cork-ul, Irlanda si toata aceasta insula atunci cand ploua si este innorat non-stop, zilele intregi. Sa treaca 4,5 zile si sa nu vezi un coltisor de soare, devine deprimant, oricat de optimist esti. De fiecare data cand este o asemenea vreme, imi trece prin minte cugetarea unui emo: "Eu ce fac, imi tai venele, sau mi le las lungi?"

Problema nu ar fi atat de grava, daca as fi cu cineva cu care sa mai schimb o vorba, sa mai beau un cico ... nimic dom'le, singur cuc. La lucru, acasa, la lucru, acasa - si inevitabil ajung la masa de poker. Nu ca ar fi asta o problema in sine, doar ca dupa o mie si una de nopti fara soare, nu mai am nici macar chef de joc. Si daca ceva ar fi trebuit sa invat dupa atata vreme este ca in momentul in care joc fara tragere de inima, pierd.

Daca as fi ramas cu planul A, sa joc SNG's, poate nu ar fi fost atat de rau. Am vazut si ieri, chiar si in conditiile in care nu am cea mai buna zi, o balacaresc cum necum si ma mentin in zona. Nu, a trebuit sa intind coarda si am revenit la cash pentru a doua oara, dupa ce mai jucasem putin azi (tot cash) si reusisem sa revin de la -3BI, la -1BI. Nu-i bai, tot ce am adunat ieri, am spart azi. Tot ... si inca ceva in plus.

Am mai dat drumul pe final la 3 serii de SNG's: o serie de 12 la $1.75 - am facut fix 1 ITM, noroc ca a fost locul 1. A doua serie de 8 tot la $1.75, pentru 3 ITM: 2 locuri 3 si un loc 4. Si la final, mai mult de curiozitate am dat drumul la a treia serie de 8, de data asta la $1.1 de 45 persoane turbo. Un loc 4 si un loc 1.

Numai bine ca acum ma doare si capul - noroc ca pe maine nu mai am om la training si pot sa mai citesc putin pentru MCP.

No comments:

Post a Comment