Sunday, November 1, 2009

Loterie

Ca un mic dar de ziua mea, astazi tocmai am primit o veste superba.

Ca parte dintr-o loterie organizata de unul din userii de pe Board Game Geek, am castigat jocul BattleStar Galactica. Partea superba este ca loteria a implicat asa numitul GeekGold, o moneda "fictiva" de pe acel forum - moneda care se poate obtine ajutand site-ul in diferite moduri: punand poze, facand review-uri, raspunzand intrebarilor, etc. Am pus si eu 5 GeekGold la plezneala, s-au strans pana la urma 482 si in final am avut norocul sa fie ales exact unul din numerele care mi-au fost alocate mie.

Uber-mega-cool! Si am vazut emailul fix cand ma pregateam sa ma duc la somn. Va dati seama ca acum mi-a sarit si somnul si am devenit surescitat. Oh well, macar se merita :D

4 comments:

 1. Felicitari, sper sa-ti placa jocul si sa-l joci cu cati mai multi amici :)

  Vlad

  ReplyDelete
 2. Eu tocmai ce l-am cumparat si e foarte tare :D Have fun!

  MasterSilviu

  ReplyDelete
 3. Hi My friend! How are you? I was very happy who you visit my blog Il Gerek. Me too like your weblog contents. That's very nice. www.ilgerek.blogspot.com
  By best regard you!-Toronto

  ReplyDelete
 4. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  ReplyDelete