Tuesday, November 9, 2010

Mai traiesc

Nu vreau sa ma gandesc cata vreme a trecut de la ultimul post aici pe blog. 1 an! Nici mai mult nici mai putin de 1 an si 8 zile.

In fine, sa fiu scurt.

Poker - mai joc, merge relativ bine. Am reusit anul acesta sa mentin luna de luna nivelul GoldStar. Nimic spectaculos, doar 2-7 NLSD la 50 si 100. Din pacate nu folosesc HUD, deci nu prea pot oferi altfel de detalii.

Board Games - colectia imi tot creste, nu dau semne ca as vrea sa ma opresc. Din fericire, anul asta am reusit sa joc semnificativ mai mult decat anii trecuti, insa nu atat de mult cat mi-ar placea. Pe de alta parte, timpul liber va fi din ce in ce mai putin; de cateva zile mi-a fost dat pe mana pentru administrare Forumul Boardgames.ro. Daca aveti chef de o poveste, sau vreti sa vedeti ce mai misca in fenomen, faceti un cont. Va astept.

Viata de zi cu zi - Am mai facut o iesire in Turcia similara celei de anul trecut. Doar ca de data asta, am fost cu un cuplu care aveau si ei o fetita de 1 an jumatate. Pot sa spun cu mana pe inima ca a fost o vacanta mai reusita decat cea de anul trecut. Evelin este mai mare, te poti intelege cu ea. Parca si locatia mi-a placut mai mult, chiar daca hotelul nu a fost la fel de fain ca si cel din Lara.

Dupa cum spuneam la inceput, un post scurtut, sa nu va ametesc. Nu stiu daca voi reusi sa scriu foarte des, dar sper ca postul viitor sa nu fie in Noiembrie 2011.

Hai noroc!

No comments:

Post a Comment